fbpx

Anežka Marie Sokol

Priser:
glidende skala

1-til-1 session

varriernde længde

250 –
2.500 kr

Ceremoni, incl forberedelse & transport.

1.000 –
15.000 kr

Virksomhed?

Se beskrivelse længere nede

Glidende skala - hvad betyder det?

Jeg gør det her arbejde fordi jeg er overbevist om at verden har brug for det – og at jeg er dygtig til det. Samtidigt har jeg omkostninger til lokaler og transport – og ikke mindst at leve et sundt liv i dagens Danmark. Jeg forestiller mig at hvis jeg tillader mig at tage risikoen for ikke at tjene så meget, at du vil sætte endnu mere pris på min services. Og jeg tror på at jeg bringer en fremragende service, og at du derfor også vil betale hvad det er værd for dig. 

Hvis det er svært for dig at finde ud af, hvad du vil betale, kan du evt reflektere over følgende spørgsmål:

  • Hvad vil det være værd for dig, hvis du opnåede det du ønsker?
  • Hvad er hverken for lidt eller for meget at betale for stærk og nærværende coachingsession, der fører dig videre i dit liv og tættere på dig selv?
  • Hvad kan du betale de her dage uden at gå på kompromi med en sund livsstil?

Og hvis det sidste tal er 0 kr, så giver jeg dig det gratis, med et håb om at du giver gestussen videre til andre i dit liv. Gennemsnitsprisen i juli var 500.- kr.

Du er også super velkommen til at booke en 15-30 min uforpligtende samtale her, hvor du kan få en fornemmelse for mine metoder og hvad jeg kan gøre for dig.

Forløb: 3-5 gange som udgangspunkt

Forandringer kommer med en indsats. Som udgangspunkt skal du forvente at committe dig til 3-5 sessions hen over et par måneder, for at kunne se udbyttet.

Online eller fysisk?

Jeg har adgang til nogle fine lokaler på Frederiksberg, men laver mange sessioner online. Ofte giver online-sessions lidt mere flexibilitet, samt den ro, som dit eget hjem tilbyder, men ved længere forløb kan det være fordelagtigt at hver 2. eller 3. session er fysisk. 

Afbestilling

Ved afbestilling af sessions mindre end 24 timer før, forholder jeg mig retten til at opkræve 500 kr. 

Ved ritualer & ceremonier er afbestillingsgrænsen 3 dage og 50% af den aftalte pris. 

Prissætning for virksomheder:

Det er lidt svært at forlægge et forløb eller indsats, uden at kunne forelægge en pris til sin overordnede (eller til budgettet, hvis dét er ens overordnede). 

Derfor kommer jeg gerne med et konkret tilbud, hvis vi har aftalt indholdet på forløbet. For at blive i samme ånd, vil det være relevant for mig, at høre lidt om virksomhedens visioner – så det vil du opleve mig spørge ind til i løbet af planlægningsfasen. For private virksomheder og kommuner fakturerer jeg som almindelig seniorkonsulent. For NGO’er og startups, giver jeg gerne et nedslag.

Book gerne en uforpligtende samtale her, hvor du kan få en fornemmelse for mine metoder og hvad jeg kan gøre for jer/din virksomhed.

 

Hov, vent...